Els Pastorets de l’Espluga han conclòs el balanç de la seva històrica temporada amb rècord d’espectadors fent el tradicional donatiu solidari a causes socials. En aquesta ocasió s’ha optat per fer dues donacions econòmiques: la donació a la Marató de 3Cat dedicada a la salut sexual i reproductiva, i la més simbòlica, l’aportació a Metges sense fronteres per la seva contribució a la franja de Gaza, en plena guerra. Així es va anunciar durant la presentació de l’espectacle, en la qual, els Pastorets de l’Espluga feien seu el manifest per la pau de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya.

Ara, l’organització dels Pastorets de l’Espluga: el grup Tratea Teatre i el Casal de l’Espluga, han fet balanç de l’edició, un cop finalitzades les representacions i tasques de desmuntatge escènic. L’horitzó ara és el 2025-2026 quan es comemmoraran els 50 anys de representacions al teatre del Casal (1976-2026), i els 140 anys de Pastorets a l’Espluga. Per celebrar-ho, es treballa en una renovació escènica i de decorats que podria veure la llum en els propers anys.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *