La fotografia ‘Entre les entranyes’ de Toni Morlans ha guanyat el 3r premi del Fotoconcurs dels Pastorets de Catalunya 2023-2024 i l’obra ‘La luxúria de Satanàs’ de Montse Vernet, un accèssit. Els dos fotògrafs espluguins han recollit el seu guardó durant l’assemblea general de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. El fotoconcurs fomenta la creació d’un corpus visual d’alta qualitat sobre les representacions teatrals més populars de Catalunya.

La setena convocatòria ha comptat amb la participació de vuitanta obres, presentades per 29 autors de dinou grups de Pastorets. Dissabte 11 de maig, durant l’Assemblea General de la CPC celebrada al Centre Sant Pere 1892 (Barcelona), es va fer públic que l’obra El Bé i el Mal, d’Eva Salas Díaz (Pastorets d’Olesa), havia estat proclamada guanyadora d’aquesta edició del certamen.

El jurat—format per Josep M. Augé, Joan Ribera i Lleonard del Río—també ha volgut reconèixer les instantànies Moments màgics en escena, de Jordi Preñanosa Serra (Pastorets de Manresa). En la selecció de les quinze obres finalistes, el jurat va tenir en consideració la dificultat tècnica de les obres presentades, la qualitat artística, així com la seva creativitat i originalitat.

Totes les fotografies premiades

Trobada de Grups

La Coordinadora de Pastorets aprofita la celebració de les Assembles Generals per organitzar conferències sobre temes d’interès per a tots els associats. Enguany, Jordi Gonzàlez (Impulsa Fundrising) i Josep Soler (Pastorets de Manresa) van tractar sobre El mecenatge: una oportunitat per a tots els grups. Com crear el vostre projecte.

En l’esfera més corporativa, la Coordinadora va renovar la Junta Directiva i va acordar per unanimitat la reelecció del president Josep Peramiquel i Cols per a un segon mandat al capdavant de la federació, amb la renovació de 4 membres. L’espluguí Àngel Tierz ha deixat la tresoreria de la Coordinació i s’incorporen a la nova junta representants dels Pastorets de Castellbisbal, Girona, Montblanc, Sant Andreu del Palomar (Barcelona).

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *