Tratea Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí ha donat inici, aquest divendres 29 de setembre, a la temporada 2023 dels Pastorets de l’Espluga. La representació biennal ha iniciat els assajos de l’espectacle nadalenc que es representarà el 25 i el 30 de desembre al teatre del Casal. L’equip, que va viure una gran renovació de l’elenc l’any 2021, arrenca amb força els preparatius, mantenint la majoria d’actors i actrius que van estrenar-se fa 2 anys en el rejoveniment del càsting més gran des de l’any 2000. Ester Majós serà novament, i per segon cop, la directora artística de l’espectacle, que de forma biennal mobilitza un equip de més d’un centenar de persones.

Del repartiment d’aquest any en destaca l’habitual incorporació de nous joves actors i actrius en els papers de pecats capitals, però també noves estrenes en els papers de sant Miquel, Marta, Jepó i Jonaoia. Marc López i Jordi Queralt, que van estrenar-se amb gran acceptació ara fa 2 anys, seguiran com a Lluquet i Rovelló, amb Ferran Lozano i Mar Minguella com a Satanàs i Llucifer.

També es posa a treballar l’equip tècnic, que prepara per aquesta temporada noves millores escèniques per sumar espectacularitat a una de les representacions nadalenques més esperades del territori.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *