Aquest proper dissabte 12 de març, després de la jornada de ponències i tallers del IV Congrés de Pastorets de Catalunya, el teatre del Casal de l’Espluga acollirà l’acte de cloenda, a les 6 de la tarda, amb el lliurament de reconeixements als membres de Pastorets d’arreu de Catalunya amb una trajectòria de més de 50 anys. També s’extrauran les conclusions i es lliuraran els premis del Concurs de Fotografia.

A les 7 de la tarda s’obriran les portes a tothom per poder gaudir, amb accés lliure i gratuït, del concert final ‘La música dels Pastorets, un viatge d’emocions pel territori’. Un conjunt de músics espluguins dirigits pel director de l’Orquestra dels Pastorets, Sergi Esparza, oferiran un repàs per algunes de les cançons més populars de diferents representacions de Pastorets d’arreu del país.

Alguns dels músics que participaran a la cloenda del IV Congrés de Pastorets de Catalunya

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *