L’emissió dels Pastorets de l’Espluga de Francolí per televisió, habitual des del 2018, torna aquesta any amb l’edició del 2023 de l’espectacle nadalenc. Produïda per l’Espluga Audiovisual, s’emetrà íntegrament per Tac12 els dies 30 de desembre a les 12h del migdia, 31 de desembre, a les 8h del matí i les 3 de la tarda, i el 6 de gener, a les 12h del migdia. Un any més, patrocinen la retransmissió l’empresa de lloguer de plataformes elevadores Cal Nicolau, l’Hostal del Senglar i el Casal de l’Espluga, amb la implicació inestimable dels voluntaris de l’Espluga Audiovisual.

El nou sant Miquel (Chantal Puig) protegint als rabadans de les temptacions (Foto: Xavier Lozano)

Els Pastorets de l’Espluga van saltar a la pantalla enguany fa 5 anys, quan la televisió pública del Camp de Tarragona va apostar per aquest producte teatral i nadalenc per incorporar a la seva graella, amb la sorpresa que va ser un èxit d’audiència, arribant als 50.000 espectadors per televisió, xifra inassolible amb localitats al teatre del Casal. El 2021 s’hi va implicar l’Espluga Audiovisual, i Tac12 va tornar-los a emetre el 2022, malgrat no haver-hi representacions. Aquest fet ha donat una gran projecció a l’espectacle, i cridant l’atenció, cada cop més, a espectadors d’arreu del Camp de Tarragona.

Satanàs i els pecats capitals, en un dels assajos finals (Foto: Xavier Lozano)

Aquest any més d’un centenar de persones faran possible les dues representacions dels Pastorets de l’Espluga, el 25 i el 30 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda al teatre del Casal de l’Espluga de Francolí. Les entrades es poden comprar a www.pastoretsdelespluga.cat, a l’Oficina de Turisme de l’Espluga o el mateix dia a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *