L’1 de gener i 6 de gener de 2022, per tot el Camp de Tarragona i a tac12.tv

Els històrics Pastorets de l’Espluga de Francolí s’han emès a televisió per segon cop a la història aquest 1 i 6 de gener al matí, tal com va passar l’any 2018, quan l’espectacle va arribar a superar els 50.000 espectadors televisius. Tac12, en col·laboració amb l’Espluga Audiovisual, ha oferert —en qualitat HD— la representació del 25 de desembre a tot el Camp de Tarragona per TDT i també a tac12.tv, per la resta de territoris. La retransmissió ha estat possible gràcies al patrocini de l’empresa de lloguer de plataformes elevadores Cal Nicolau, a més de l’Hostal del Senglar i el Casal de l’Espluga. Han fet possible l’enregistrament del dia de Nadal els col·laboradors de l’Espluga Audiovisual Josep Morató i Izan Puente, amb Gerard Bosch a la realització.

El 2018 va ser la productora Mediaframe, amb el patrocini de la DO Conca de Barberà, Cunicarn, l’Hostal del Senglar i el Casal de l’Espluga, l’encarregada de portar a televisió l’espectacle del Nadal a la Conca de Barberà:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *