Degut a les noves normatives de mesures anti-covid l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i el grup Tratea Teatre del Casal de l’Espluga han hagut de fer un seguit de modificacions d’última hora de la distribució de les localitats reservades per a complir amb el 70% d’aforament del teatre del Casal i la distància mínima interpersonal. D’aquesta manera es pot garantir, encara més, la seguretat sanitària de l’espectacle i de l’espectador.

Els espectadors afectats per aquesta mesura han rebut a través del correu electrònic de la reserva les noves entrades amb les localitats modificades. L’organització ha intentat respectar al màxim la situació dels seients a la platea per a no provocar grans canvis. Les entrades anteriors queden anul·lades i ara només seran vàlides les noves entrades rebudes, que s’hauran de presentar per a ser escanejades a l’entrada del recinte.

Les entrades disponibles segueixen a la venda a través de www.pastoretsdelespluga.cat i a la taquilla del teatre, abans de l’espectacle. Les portes del teatre del Casal s’obriran a les 18h perquè es produeixi una entrada esglaonada, evitant aglomeracions. S’haurà de portar la mascareta en tot moment i intentar no moure’s durant les pauses, si no és necessari.

En els propers dies es redistribuiran també les entrades per la representació del 2 de gener es posaran a la venda les noves localitats, respectant l’aforament i el distanciament personal.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *