La Coordinadora de Pastorets de Catalunya, els Pastorets de l’Espluga de Francolí i l’Ajuntament de l’Espluga ho han decidit de manera conjunta ajornar per reduir el risc de contagis

El IV Congrés de Pastorets de Catalunya que s’havia de celebrar aquest proper 13 i 14 de març a l’Espluga de Francolí ha quedat ajornat fins a trobar una nova data degut a les mesures de prevenció que s’estan aplicant en relació a la propagació del Coronavirus (SARS-CoV-2).

Els organitzadors de l’esdeveniment, que són la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, els Pastorets de l’Espluga de Francolí i l’Ajuntament de l’Espluga, han pres la decisió de manera conjunta per corresponsabilitat seguint les mesures que ja s’estan adoptant arreu del país i davant d’un escenari canviant.

L’organització ha tingut en compte el risc de contagi que podria existir en una trobada d’aquestes característiques on s’havien de reunir entitats culturals d’arreu de Catalunya. La decisió s’ha acordat aquest dimecres al vespre de forma preventiva en reunió conjunta de les entitats organitzadores.

Feia més d’un any que l’organització treballava en la preparació d’aquest esdeveniment, del qual la darrera edició va celebrar-se fa 10 anys. S’hi esperaven uns 150 congressistes i més de 20 ponents per compartir una programació integrada per tallers, sessions de formació, concerts, àpats i visites turístiques. Des d’ara, l’organització treballa per fixar una nova data que garanteixi l’èxit d’aquest congrés.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *